Job_Maskinsikkerhed

Maskinsikkerhed – af lyst og ikke af nød
MIHTEC ApS søger en dygtig tekniker med praktisk erfaring i maskinsikkerhed, som har lyst til et alsidigt job i en fagligt stærk organisation.

Hos MIHTEC konstruerer vi sikkert udstyr og maskiner til den industrielle og maritime industri i Danmark.

Vi arbejder dels hjemme på kontoret og dels som konsulenter on-site hos vores kunder. Uanset hvor vi arbejder lægger vi stor vægt på, at dokumentere og strukturere vores processer.

Stillingen
Til denne nyoprettede stilling søger vi en person, som sideløbende med opgaver indenfor maskinsikkerhed, også vil få mulighed for, at arbejde med konstruktionsopgaver inden for sit fagområde.

Vores opgaver spænder fra mindre opgraderingsopgaver til konstruktion af nye units og procesanlæg.

Som en del af teamet, bliver dine opgaver:

  • Risikovurdering og udvidet maskinsikkerhed
  • Konstruktion og/eller programmering af maskiner, afhængigt af din faglige baggrund

Hos MIHTEC bliver du en del af en uformel organisation, hvor faglig og personlig udvikling vægtes højt.

Du skal desuden forvente 10 – 20 rejsedage om året i forbindelse med support og opgaver hos vores kunder.

Kvalifikationer
Dit fagområde, udover maskinsikkerheden, er ikke afgørende og kan være såvel automation, el eller mekanik – eller måske en spændende kombination.

Vi forstiller os, at du har en teknisk baggrund fx som ingeniør, tekniker eller maskinmester – men det vigtigste er dit engagement og drive i forhold til opgaven og vores kunder – så vi hører også gerne fra dig, hvis du har opnået dine kvalifikationer på anden vis.

Det er et ”must”, at du har kendskab til gældende lovgivning og standarder indenfor maskinsikkerhed og at du samtidig har du har lysten og motivationen til at vedligeholde og udbygge denne viden.

Vi anvender Safexpert til dokumentation af risikoanalyser og det er en fordel, hvis du allerede kender det, men ellers sørger vi for oplæring.

En del af vores opgaver omhandler også installationer i ATEX områder, så hvis du har kendskab til dette emne vil det være et plus.

Som person kan du genkende dig selv i disse stikord:

  • Struktureret
  • Lyst til aktivt at tilegne og formidle ny viden

Da vores kunder er ofte er internationale virksomheder, forventes du at kunne kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden
Hos MIHTEC vil du opleve kolleger, som har hjertet med i det som de arbejder med og som ikke er bange for, at sætte ambitionsniveauet højt, og på den måde kan gøre en afgørende forskel hos de kunder som de arbejder sammen med.

Du bliver en del af en yngre virksomhed med vækstambitioner, hvor du har mulighed for at påvirke den fremtidige udvikling.

Du kan læse mere om os på www.mihtec.dk

Tiltrædelse
Vi har travlt, så gerne snarest – men vi venter gerne på den rette person.

Spørgsmål og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte CEO Michael Hemmingsen på tlf. 21 69 43 27.

Motiveret ansøgning og CV sendes til mh@mihtec.dk

Comments are closed.